Vijesti

Humanitarna akcija udruge Zdravi Novigrad

29.12.2017. /// Novigrad Vijesti
Udruga Zdravi Novigrad pokrenula je humanitarnu akciju pod nazivom "Zavrti se sa mnom" koja je započela 15. prosinca 2017. u okviru božićnog sajma Novigradskih božićnih radosti.

Volonterke udruge su svojim ukrasima i ostalim rukotvorinama koje su izrađivale na kreativnim radionicama uspjele prikupiti preko 4.800,00 kn za nabavku igrala za djecu s posebnim potrebama, a koja će se instalirati u parku i omogućiti sigurnu igru, druženje i integraciju s djecom na otvorenom. Akciji se priključilo i Društvo Naša djeca Novigrad-Cittanova kao i udruge i pojedinci koji će 31. prosinca 2017. sudjelovati na dočeku 2018. ispred Sportske dvorane Novigrad.

Udruga Zdravi Novigrad poziva građane da sudjeluju u humanitarnoj akciji i na taj način pomognu djeci s posebnim potrebama koja ne mogu kao druga djeca koristiti uobičajena igrala u parkovima. Svoj doprinos građani mogu dati uplatom na donacijski račun (HR0223800061520000507) ili 31. prosinca na dočeku 2018. gdje će moći kupiti hranu, piće ili rukotvorine pa će dio tih sredstava biti uplaćen za nabavku igrala. Humanitarna akcija Zavrti se sa mnom trajati će do sredine ožujka pa će do tada udruga kroz svoje aktivnosti skupljati sredstva, ali i građani imati prilike sudjelovati.

>>>LETAK AKCIJE "ZAVRTI SE SA MNOM<<<"

 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.