Vijesti

Gradska knjižnica nagradila ljetne naj-čitatelje i naj-čitateljice

22.09.2017. /// Novigrad Vijesti / Škole i vrtići
Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova nagradila je sredinom rujna svoje ljetne čitatelje i čitateljice do petnaest godina čiji je zadatak bio da preko ljeta pročitaju što više knjiga, napišu zašto im se knjiga svidjela, te ocijene pročitanu knjigu. Ove godine na natjecanje se prijavilo 27 mladih čitatelja i čitateljica, čak jedanaest više nego u 2016. godini.

U kategoriji predškolaca prijavilo se šestero djece, a glavnu nagradu osvojio je Deniel Kozmi, koji je pročitao pedeset slikovnica. U ovoj kategoriji natjecali su se Deniel, Noa, Jana, Laura, Evan, i Erik.

U kategoriji djece od prvog do trećeg razreda bilo je prijavljeno četrnaest učenika. Nagradu je osvojio Luka Fijala s devedeset pročitanih knjiga. Uz njega natjecali su se i Matea, Ema, Martina, Karla, Tena, Oliver, Lana, Patrick, Edenea, Branimir, Nikolina, Marc, Petra.

U kategoriji djece od 4. do 6. razreda pobijedila je Nika Fabris, a u konkurenciji je bilo još šest natjecatelja: Erin, Rocco, Borna, Ivan Tin i Adriana.

U kategoriji djece od 7. do 8. razreda nagradu je osvojila Gaia Fabris s dvanaest pročitanih knjiga.

Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova želi čestitati svim ljetnim čitateljima i čitateljicama kojima je ljeto bilo još zabavnije uz dobre knjige iz novigradske knjižnice, te poziva i svu ostalu djecu da se priključe u ovo natjecanje u sljedeće godine.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.