Vijesti

Do 16. lipnja otvorene su prijave za prvi novigradski Dječji ljetni kamp

07.06.2017. /// Novigrad Vijesti / Škole i vrtići / Kultura i zabava / Sport
Od ovog ljeta novigradskim mališanima od šest do 12 godina ponudit će se Dječji ljetni kamp, novi sadržaj koji će im omogućiti da tijekom srpnja i kolovoza korisno i zabavno provedu dio svoga slobodnog vremena.

Dječji kamp će se organizirati od 3. srpnja do 11. kolovoza, u tri smjene: od 3. do 14. srpnja, od 17. do 28. srpnja, te od 31. srpnja do 11. kolovoza. U svakoj smjeni sudjelovat će maksimalno 20 mališana.

Lokacija kampa bit će u novigradskom Karpinjanu, a djeca će u kampu boraviti od ponedjeljka do petka, od 7:30 do 16 sati. Pod stručnim vodstvom kineziologa, pedagoga i drugog stručnog osoblja, u okviru kampa odvijat će se niz edukativnih, rekreativnih i zabavnih sadržaja, poput škole plivanja, raznih sportskih aktivnosti, kreativnih radionica, izleta brodom, itd.

Prijava djece za ljetni kamp otvorena je od 1. do 16. lipnja. Prijave su moguće putem e-maila .(JavaScript must be enabled to view this email address), a više informacija može se dobiti od voditelja kampa, Gorana Ritoše, pozivom na broj 095 912 0002. Broj polaznika je ograničen (20-ero djece po svakoj od tri smjene). Grupe će se popunjavati redoslijedom prijave odnosno uplate kotizacije za sudjelovanje, pri čemu će prednost imati djeca s područja Grada Novigrada-Cittanova.

Ukupna cijena boravka u kampu je 2.000 kuna, od čega će roditelji podmiriti 650 kuna, a ostatak iznosa od 1.350 kuna podmirit će se iz gradskog proračuna.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.