Vijesti

Crveni križ Bujštine provodi 48. akciju „Solidarnost na djelu 2020“

09.10.2020. /// Novigrad Vijesti
Crveni križ Bujštine organizirat će tradicionalnu, 48. po redu, sabirnu akciju “Solidarnost na djelu 2020”. Ova akcija provodi se kao zajednička akcija svih društava Crvenog križa na području Republike Hrvatske, koja se na isti način i u isto vrijeme provodi na cijelom teritoriju RH, a koja se ove godine provodi pod geslom „Ne dvoji, za drugog izdvoji“.

Sabirna akcija provodit će se na području djelovanja Crvenog križa Bujštine odnosno gradova Buja-Buie, Novigrad-Cittanova i Umag-Umago te Općina Brtonigla-Verteneglio, Grožnjan-Grisignana i Oprtalj-Portole. Prikupljena sredstva u akciji bit će utrošena za nabavku paketa s osnovnim živežnim namirnicama za socijalno najugroženije osobe (obitelji) na području Bujštine.

Napominjemo kako je GDCK Buje u skladu sa zakonskim obvezama dužno sve donacije i javno objaviti, te će u skladu s time sve tvrtke i druge donatore istaknuti i uvrstiti kao donatora na svojim službenim internet strancima.

Akcija započinje 10. listopada 2020. godine. U njoj će sudjelovati aktivni članovi (volonteri) Crvenog križa Bujštine odnsno učenici ovdašnjih srednjih škola. Tom prigodom organizirat će se na području gradova Buje, Umag i Novigrad u vremenu od 9 do 13 sati prigodni info-punktovi na kojima će građani moći donirati novac, za što će im biti uručen novčani bon zahvalnosti, numeriran i ovjeren pečatom Crvenog križa. Svi sudionici akcije biti će propisno obilježeni službenom oznakom i majicom Crvenog križa. U Novigradu će info-punkt biti postavljn na gradskoj tržnici.

Akciju „Solidarnost na djelu 2020“ možete podržati i uplatom na račun:
IBAN HR4823800061545000265 (IKB Umag d.d.)
Primatelj: Gradsko društvo Crvenog križa Buje – humanitarni račun akcije „Solidarnost na djelu 2020“
Opis plaćanja: Donacija „Solidarnost na djelu 2020“ , „Ne dvoji za drugog izdvoji“

U Crvenom križu Bujštine unaprijed zahvaljuju na sudjelovanju i doprinosu u akciji “Solidarnost na djelu 2020”, te mola da i ove godine pokažete svoju plemenitost i tako pomognete svima onima kojima je pomoć najpotrebnija.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.