Vijesti

Dobrodošli na Prvomajski piknik u Karpinjanu!

25.04.2018. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava / Sport
Novigradska Turistička zajednica i Grad Novigrad-Cittanova pozivaju vas u utorak 1. svibnja na Prvomajski piknik u Karpinjanu! U Parku Janeza Ziherla, na livadi pored igrališta za odbojku na pijesku kao i u hladu obližnjih borova, očekuje vas cjelodnevno druženje uz prigodnu gastronomsku ponudu, sportsko-rekreativne sadržaje, glazbenu animaciju i druge aktivnosti.

Program Piknika započinje u 11 sati, rekreativnom šetnjom i vožnjom biciklima duž pješačke i bike staze od Karpinjana do Dajle i nazad. U ovom rekreativnom bike&walk-u svi mogu besplatno sudjelovati, a organizatori su za sve sudionike pripremili i tradicionalni prvomajski ručak po povratku na cilj u Karpinjanu.

Za ambicioznije bicikliste bit će tu i treće izdanje Prvomajskog MTB maratona „XCM Novigrad-Cittanova 2018“, u organizaciji Biciklističkog kluba Novigrad. Sudionici ovog natjecanja od 8 ujutro okupljat će se u Karpinjanu na lokaciji održavanja Piknika, odakle na utrku odlaze u 10:30, kako bi u 11 sati s istoga mjesta krenuo rekreativni bike&walk.

Cjelodnevna zabava zagarantirana je uz sportske, šaljive i retro igre, u kojima također besplatno mogu sudjelovati svi zainteresirani. Bit će tu turnir u odbojci na pijesku „tri na tri“, a moći će se zaigrati i „graničara“, „lastika“, „šćinke“, „školice“… Prijave za sve sportsko-rekreativne sadržaje moguće su na licu mjesta.

U okviru zabavno-glazbenog programa za atmosferu će u prvome dijelu druženja biti zadužen DJ, dok u prvim popodnevnim satima slijedi nastup Gordana Gregurovića i Act positiv dua, koji će publiku zabaviti brojnim ex-Yu pop i rock hitovima, uz koje će mnogi zasigurno zapjevati i zaplesati.

Sve posjetitelje Piknika očekuje prigodna gastro ponuda, pored ostalog i neizbježni „prvomajski fažol“, a bit će tu i rent-a-grill, mogućnost najma već spremnih – zagrijanih i očišćenih roštilja, na kojima možete ispeći svoje namirnice.

Planirano trajanje Piknika je do prvoga sumraka, odnosno do 20 sati.

Dobro nam došli na Prvomajski piknik u Karpinjanu!
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.