Vijesti

Besplatni tečaj za DJ-e u organizaciji novigradske udruge „Seriously twisted“

05.03.2018. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava
Nedavno osnovana novigradska udruga za promicanje glazbeno-scenske kulture „Seriously twisted“ organizira sredinom ožujka početni tečaj odnosno radionicu za DJ-e. Tečaj će se održati u srijedu 14. ožujka od 17 do 20 sati, u prostoru udruge (prizemlje sportske dvorane u Novigradu).

Radionica je namijenjena prvenstveno mladima, starijima od 10 godina, poručuju iz udruge, a održat će se u dva segmenta – teorijskom, u trajanju od dva sata, te praktičnom, u trajanju od sat vremena.
Teorijski dio obuhvatit će teme poput upoznavanja s DJ stanicom, pojedinačnim komponentama DJ uređaja i njihovim funkcijama tijekom izvedbe. Polaznici će moći doznati i kako postaviti i organizirati svoj prostor za izvedbu, dobit će detaljna objašnjenja za tri uobičajena DJ setupa, usporedit će dvije najčešće DJ softverske aplikacije, Serato i Traktor, a upoznat će i osnovnu teoriju glazbe za DJ-e, uz razumijevanje zajedničkih glazbenih struktura. U okviru praktičnog dijela polaznici će imati priliku isprobati profesionalnu DJ opremu.

Sudjelovanje na radionici je za polaznike besplatno, no potrebno je prijaviti se putem ovog LINK-a.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.