Vijesti

Besplatna radionica strateškog planiranja za novigradske udruge

04.05.2016. /// Novigrad Vijesti
Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta (MRRAK) poziva sve novigradske udruge na radionicu pod nazivom Strateško planiranje, koja će se održati u Novigradu, u prostorijama Gradske knjižnice Novigrad-Cittanova, u srijedu 18. svibnja 2016. od 10 do 17 sati.

Radionica se provodi u okviru partnerskog projekta “Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta – MRRAK”. Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja strateškog planiranja te uključuje sljedeće teme:
- Proces strateškog planiranja
- Osnovni elementi strateškog plana
- Tehnike analize vanjskog i unutarnjeg okruženja koje se upotrebljavaju u procesu strateškog planiranja
- Operativni plan

Radionica će trajati jedan dan, u vremenu od 10 do 17 sati. Radionicu će voditi Igor Bajok.

Sve zainteresirane molimo da se prijave na e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) najkasnije do 14. svibnja 2016. godine.

Prisustvovanje radionici se ne plaća, ali molimo da se za radionicu prijavite samo ako ste u mogućnosti radionici u cijelosti prisustvovati.

Prijavnicu potražite OVDJE.

Uz osnovni trening materijal, moći ćete kupiti publikaciju «Strateško planiranje – put ka održivosti neprofitnih organizacija», po cijeni od 120,00 kn koja vas upoznaje s važnosti strateškog planiranja u procesu organizacijskog razvoja te samim procesom strateškog planiranja, gdje se čitatelj upoznaje s glavnim koracima u procesu, te potrebnim tehnikama i alatima koji im mogu pomoći u izradi kvalitetnog, realnog i ostvarivog strateškog plana. Kupnja publikacije nije obavezna.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.