Vijesti

Besplatna radionica o zaštiti vinograda od zlatne žutice i bolesti drva vinove loze

31.05.2017. /// Novigrad Vijesti / Poljoprivreda
Institut za poljoprivredu i turizam poziva sve zainteresirane na radionicu na temu zlatne žutice i bolesti drva vinove loze, koja će se u sklopu EU projekta Winetwork održati u petak, 9. lipnja 2017. godine, u hotelu Laguna Parentium (Poreč), s početkom u 15:30 sati.

Na radionici će sudjelovati renomirani europski stručnjaci iz Italije (Toskana i Trentino), Švicarske (Ticino), Francuske (Burgundija) i Instituta za poljoprivredu i turizam. Cilj radionice je vinogradarima prenijeti znanja i iskustva o najučinkovitijim praksama suzbijanja ovih bolesti, koje se primjenjuju u raznim europskim vinogradarskim regijama.

Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve sudionike i osiguran je simultani prijevod za sva predavanja na stranim jezicima.

Registracija se provodi neposredno prije početka radionice ispred kongresne dvorane u hotelu Laguna Parentium.

Osim predavanja, organizirat će se i terenski dio radionice s istim timom stručnjaka, koji će se održati u subotu, 10. lipnja 2017. godine s početkom u 9 sati u vinogradu OPG-a Pilato, koji se nalazi pored mjesta Ohnići, uz cestu koja od Kaštelira vodi prema Vižinadi.

Program radionice dostupan je na ovomv LINKU.

Dodatne informacije dostupne su na e-mejl adresi .(JavaScript must be enabled to view this email address).

 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.