Vijesti

Besplatna edukacija za maslinare o štetočinama na maslini

29.05.2017. /// Novigrad Vijesti / Poljoprivreda
U sklopu programa “Zaštita maslina od gospodarskih štetočina” Veleučilište u Rijeci -Poljoprivredni odjel u Poreču organizira edukaciju poljoprivrednika o najznačajnijim štetočinama masline, metodama praćenja na terenu i mjerama zaštite. U sklopu programa planirana su dva predavanja na temu aktualnih štetočina u masliniku, koja će se sastojati od teorijskog i praktičnog dijela.

U prvom terminu, 17. lipnja, održat će se predavanje na temu maslinovog moljca, svrdlaša i štitaste uši, te mjera zaštite od tih štetočina, uz pokaznu vježbu o metodama praćenja u masliniku
U drugom terminu, 8. srpnja, predavanje će biti na temu zaštite od maslinine muhe, jasminovog moljca i paunovog oka, također uz pokaznu vježbu u masliniku.

Za svako predavanje planirane su grupe do 30 polaznika. Predavanja će se održati u Poreču, na Poljoprivrednom odjelu Veleučilišta u Rijeci.

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na email: .(JavaScript must be enabled to view this email address) ili kontakt telefon: 098 786 718. Rok za prijavu je 9. lipnja 2017. Edukacije su besplatne.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.