Vijesti

Akcija prikupljanja krupnog otpada proširena na još nekoliko naselja

19.04.2017. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije

Prikupljanje krupnog otpada provest će se i u naseljima Paolija (26. travnja), Kršin (27. travnja), Stancija Bružada (3. svibnja), te Stancija Roželo (4. svibnja).

Obzirom na iskazani interes građana te na vrlo pozitivan odjek akcije prikupljanja glomaznog, drvenog i elektro-otpada, koja se u nekoliko naselja na širem području Grada Novigrada-Cittanova provodi od 24. ožujka, s planiranim završetkom 30. travnja, prikupljanje otpada provest će se i u nekoliko dodatnih naselja, koja prvotno nisu bila planirana.

Pored već provedenih vikend-akcija u naseljima Dajla, Mareda i Šaini-Vidal, te onima koje tek predstoje, u Karpinjanu (21-23. travnja) i starogradskoj jezgri Novigrada (28-30. travnja), otpad će se tako prikupljati i u naseljima Paolija (26. travnja), Kršin (27. travnja), Stancija Bružada (3. svibnja), te Stancija Roželo (4. svibnja). Kontejneri će se u ovim naseljima postaviti u jutarnjim satima na navedene datume, a sutradan ujutro bit će odvezeni.

Podsjetimo kako akciju provodi komunalno poduzeće 6. maj d.o.o. Umag u suradnji s Gradom Novigradom-Cittanova. Akcija je namijenjena isključivo fizičkim osobama (građanima), koje ovim putem pozivamo da se uključe i očiste svoje podrume, tavane i druge prostorije, od glomaznog, drvenog i elektro-otpada.

Za sve informacije vezano uz akciju prikupljanja otpada obratite se na dežurni telefon 091 1255 008.

Više o akciji i detaljima prikupljanja otpada možete doznati OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.