Vijesti

Raspisan natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz proračuna Grada Novigrada-Cittanova

30.12.2016. /// Novigrad Vijesti

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana, zaključno s 27. siječnja 2017. godine.

Objavljen je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz proračuna Grada Novigrada-Cittanova za 2017. godinu. Natječaj je namijenjen udrugama koje imaju područje djelovanja u Novigradu i/ili korisnike s područja Novigrada, te koje su programski usmjerene na rad na prioritetnim područjima kulture, prevencije i zaštite zdravlja, pomoći djeci s posebnim potrebama, razvoja civilnog društva, te zaštite i promicanje prava osoba s invaliditetom.

Da podsjetimo, od prošle godine temeljem Uredbe Vlade RH uvedena je novina u financiranju udruga civilnog društva. Njima namijenjena sredstva ne raspodjeljuju se naime u samom proračunu, kao što je to prethodno bio slučaj, već se u njemu predviđa ukupan iznos namijenjen udrugama, a konkretna sredstva za konkretne projekte i programe dodjeljuju se potom udrugama putem posebnog natječaja, koji se temeljem Uredbe raspisuje nakon usvajanja proračuna. Tim slijedom Grad Novigrad-Cittanova raspisao je 28. prosinca 2016. Natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Novigrada-Cittanova za 2017. godinu.

Ukupna vrijednost natječaja je 346.500 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 1.000 kuna, a najveći iznos 30.000 kuna. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana, zaključno s 27. siječnja 2017. godine.

Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje dostupni na mrežnim stranicama Grada Novigrada- Cittanova (http://www.novigrad.hr).

Tekst natječaja, Upute za prijavitelje, te pripadajuće obrasce možete pronaći OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.