Vijesti

Održana godišnja skupština Zdravog Novigrada

01.04.2016. /// Novigrad Vijesti
Koncem ožujka u Gradskoj vijećnici održana je redovna godišnja skupština udruge Zdravi Novigrad.

Predsjednica udruge Vivijana Fakin izvijestila je prisutne o realizaciji proračuna udruge za 2015. godinu, te o žiro-računu za donacije, koji je otvoren krajem godine za prikupljanje sredstava za bolesnički krevet, a koji će i ubuduće biti korišten za prikupljanje drugih donacija.

Koordinatorica udruge Patricia Radošić-Šabalja predstavila je aktivnosti udruge realizirane tijekom 2015. godine. Pokazalo se da je u 2015. realizirano više aktivnosti od onih predviđenih programom, da je odaziv građana na događanja udruge dobar, da su aktivnosti udruge dobro popraćene u medijima, te da je prošle godine bilo više aktivnih članova/ica nego u 2014. Godini, pa je sakupljeno i više volonterskih sati. Prezentiran je potom program rada za 2016. godinu, koji je jednoglasno prihvaćen.

Pod točkom razno bilo je govora o akciji za pomoć djeci s posebnim potrebama, koja je već krenula, te su prisutni bili informirani o pomagalima za koja se prikupljaju donacije, kao i o načinima suradnje s drugim udrugama na tom projektu.

Zbog problema s neplaćenim članarinama, članice i članove se i ovom prigodom podsjetilo na tu njihovu obavezu, kao i na podizanje članskih iskaznica za one koji to još nisu učinili.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.