Vijesti

Izrada Lokalne razvojne strategije LAG-a Sjeverna Istra - Poziv na radionicu

22.02.2016. /// Novigrad Vijesti / Poljoprivreda
Lokalna akcijska grupa (LAG) „Sjeverna Istra“ u postupku je izrade Lokalne razvojne strategije, a koja predstavlja strateški dokument razvoja područja LAG-a do 2020. Temeljem ove strategije, kroz Program ruralnog razvoja, provoditi će se i sufinancirati projekti značajni za sveukupni razvoj našeg područja.

Kako bi strategija bila prilagođena stvarnim potrebama na terenu, pozivamo građane, udruge, poduzetnike, poljoprivrednike i sve zainteresirane s područja LAG-a, da sudjeluju na radionici i s nama podijele svoje probleme i svakodnevne izazove, te planove za budućnost.

Radionica će se održati u Novigradu, 26. veljače 2016. (petak) u prostorima Zajednice Talijana na adresi Mlinska ulica 4b.

S ciljem što kvalitetnijeg i koncentriranijeg rada radionica je podijeljena u tri dijela i to prema sektorima na javni, civilni i gospodarski sektor. Stoga Vas molimo da dođete u vrijeme predviđeno za vaš sektor prema rasporedu u pozivu u privitku.

Svi ste dobrodošli, a iz organizacijskih razloga molimo da svoje sudjelovanje potvrdite telefonom ili e-mailom voditeljici LAG-a Vanji Gorički na kontakte 098/398-707, .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Područje LAG-a Sjeverna Istra obuhvaća područja gradova Buje, Buzet, Novigrad i Umag, te općina Brtonigla, Grožnjan, Kaštelir – Labinci, Lanišće, Oprtalj, Tar – Vabriga i Vižinada.


POZIV na radionicu

KARTA LAG-a Sjeverna Istra
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.