Događanja


Svjetski dan zdravlja u Aminessu

07.04.2017. /// 08:00 h


Povodom Svjetskog dana zdravlja koji se obilježava 7. travnja, Aminess hoteli i kampovi, već sedmu godinu zaredom organiziraju dane otvorenih vrata u wellness i fitness zoni Aminess Maestral Hotela.
Kako bi potakli građane i podsjetili ih na važnost pravilne prehrane, tjelovježbe i njege tijela, u Aminessu su za Svjetski dan zdravlja pripremili programe prilagođene svim dobnim skupinama. Uz korištenje wellness i spa zone, teretane, praktične radionice i savjete stručnjaka, najmlađima će se poslužiti zdravi doručak, a malo starijima mjeriti će se krvni tlak i razina šećera u krvi uz dodatne savjete o zdravijoj prehrani i pravilnim sportskim navikama.
Program u petak traje do 17:30 sati, a započinje u jutarnjim satima u fitness centru, zdravim doručkom i animacijskim programom za najmlađe, dok su poslijepodnevni sati namijenjeni mjerenju krvnog tlaka i razine šećera u krvi kao i radionicama kućne gimnastike i aquaerobice na unutarnjem bazenu.

Posebno zanimljiv biti će i subotnji jutarnji footing (08. travnja) pod vodstvom ultramaratonca Roberta Radojkovića, novog člana Aminess tima koji će svojim savjetima i iskustvom pomoći svim znatiželjnim posjetiteljima.
Večer je namijenjena opuštanju i detoksifikaciji tjela uz zvučne vibracije tibetanskih zdjela, dok se razni drugi tretmani njege lica i masaže od petka nude uz prigodne cijene.
Proslavite i dočekajte Svjetski dan zdravlja na jedan drukčiji način, gdje će vam stručno osoblje Aminess Maestral Hotela pomoći u stvaranju novih sportskih, zabavnih i zdravih navika koje traju.


PROGRAMOrganizator: Aminess hoteli i kampovi

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.