Događanja


Rukometni kamp “Handball week” (2-8. 4.)

02.04.2018. /// 10:00 h


Mago di Umago – Portal modernog rukometa u suradnji sa Ivanom Balićem i Veniom Losertom pod pokroviteljstvom Grada Novigrada-Cittanova i Turističke zajednice Grada Novigrada-cittanova u razdoblju od 2.4.2018. do 8.4.2018. organizira rukometni kamp za djevojčice i dječake te konferenciju i okrugli stol „Večer olimpijskih pobjednika“ na kojima će se razgovarati o problematici rukometa i sporta općenito. Na konferenciji će se pojaviti neka od najvećih imena u povijesti hrvatskog sporta, redom nositelji zlatnih medalja s Olimpijskih igara – Giovanni Cernogoraz, Ivano Balić, Venio Losert i gost iznenađenja.
Polaznici kampa će tokom boravka biti educirani o rukometnoj igri od svjetski poznatih igrača, bivših reprezentativaca i nositelja medalja sa velikih natjecanja (Ivano Balić, Venio Losert, Vedran Mataija, Dalibor Anušić), inozemnih trenera (Xavi Sabate, Josep Maria Espar) kao i od mladih hrvatskih trenera nove generacije, osvajača državnih prvenstava (Igor Marijanović, Matej Mišković).
Kamp je organiziran po programu sportskog internata u kojem će se uz rukomet teoretski i praktično učiti o pravilnoj prehrani, sportskoj psihogologiji, mentalnoj pripremi sportaša, fizičkoj i kondicijskoj pripremi kao i o prevenciji i rehabilitaciji sportskih ozljeda.Mjesto održavanja: Sportska dvorana Novigrad-Cittanova

Organizator: Mago di Umago – Portal modernog rukometa

Web: www.magodiumago.com/handball-week

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.