Događanja


Prvomajski piknik u Karpinjanu

01.05.2017. /// 10:00 h


Novigradska Turistička zajednica i Grad Novigrad-Cittanova pozivaju vas u ponedjeljak 1. svibnja, na Prvomajski piknik u Karpinjanu!


U Parku Janeza Ziherla, na livadi i u šumarku tik uz more, očekuje vas cjelodnevno druženje uz prigodnu gastronomsku ponudu, sportsko-rekreativne sadržaje, glazbenu animaciju i druge aktivnosti. 

 

Program započinje u 10 sati ujutro, rekreativnom šetnjom i vožnjom biciklima duž pješačke i bike staze od Karpinjana do Dajle i nazad. Za sve sudionike ovog rekreativnog bike&walk-a, organizatori su pripremili tradicionalni prvomajski ručak po povratku na cilj u Karpinjanu.

 

Za ambicioznije bicikliste u 10:30 započinje drugo izdanje Prvomajskog MTB Maratona, u organizaciji Biciklističkog kluba Novigrad.

 

Sve posjetitelje Piknika očekuje pak od 12 sati prigodna gastro ponuda po simboličnim cijenama, uz neizbježni prvomajski fažol i ukusni gljivarski kotlić. Bit će tu sportske i šaljive igre, te jedna originalna novina – rent-a-grill! Čekaju vas naime očišćeni i zagrijani, potpuno spremni roštilji, koje ćete moći iznajmiti kako bi ispekli namirnice koje ste sa sobom donijeli. Nema gnjavaže i brige oko vatre, ni oko čišćenja… Samo dođite, ispecite i – uživajte!

 

Očekuje vas naravno i prigodni zabavno-glazbeni program, uz domaću glazbu uživo, za koju će se pobrinuti Bambus bend!

 

Dobro nam došli na Prvomajski piknik u Karpinjanu!Mjesto održavanja: Karpinjan (Park Janeza Ziherla)

Organizator: TZG Novigrada-Cittanova (uz podršku Grada Novigrada-Cittanova)

Web: http://www.coloursofistria.com/hr/dogadjanja/destinacije/novigrad/prvomajski-piknik-u-karpinjanu

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.