Događanja


Predavanje -  Dajana Miloš: Muzikoterapija–definiranje i primjena

28.02.2019. /// 19:00 h


Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova i Katedra Čakavskog sabora za glazbu Novigrad pozivaju vas na predavanje pod nazivom Muzikoterapija – definiranje i primjena, kojeg će u četvrtak, 28. veljače 2019. u 19 sati održati Dajana Miloš, magistrica psihologije i specijalizantica muzikoterapije na postdiplomskom specijalističkom studiju Kreativne terapije na Akademiji za umjetnost i kulturu Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.
Na predavanju ćete saznati što je muzikoterapija, kod koga se i na koji način može primijeniti te s kojim ciljevima. Predavanje se održava u sklopu obilježavanja Svjetskog dana muzikoterapije. Predavanje je namijenjeno odgajateljima, učiteljima, psiholozima i drugim stručnjacima koji rade s djecom te roditeljima djece s teškoćama koji žele saznati više o terapijskoj primjeni glazbe i njenim učincima u tretmanima specifičnih teškoća i poremećaja, ali i ostalim zainteresiranim građanima.
Dajana Miloš članica je Hrvatske udruge muzikoterapeuta i predsjednica Katedre Čakavskog sabora za glazbu Novigrad. Stručno se osposobljavala na Klinici za psihijatriju KBC-a Osijek. U sklopu studijske prakse radila je s različitim populacijama: psihijatrijskom populacijom, osobama starije životne dobi te djecom i mladima s teškoćama u razvoju. Educirala se u primjeni elemenata Orff Schulwerka u edukaciji i muzikoterapiji pri Hrvatskoj udruzi Carla Orffa.

Gradska knjižnica Novigrad-CittanovaMjesto održavanja: Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova, Katedra Čakavskog sabora za glazbu Novigrad

Organizator: Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova

Web: http://www.knjiznicanovigrad.hr/hr/

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.