Događanja


Otvorenje izložbe pčelarskih fotografija s foto natječaja „Čuvajmo pčele“ i predavanje „Apiterapija: mudrost, ljubav, zdravlje i pčele“

05.02.2019. /// 18:00 h


Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova i Udruga pčelara Bujštine pozivaju vas na otvorenje izložbe pčelarskih fotografija s četvrtog foto-natječaja „Čuvajmo pčele“, kojeg je objavila Udruga pčelara Bujštine.

Uz izložbu će Sonja Obšivač, pčelarka iz Novigrada, održati predavanje pod nazivom „Apiterapija: mudrost, ljubav, zdravlje i pčele“. Na predavanju ćete saznati što je apiterapija i koje sve pčelinje proizvode možemo koristiti kao dodatke prehrani, te kao prirodne lijekove pomoću kojih se mogu prevenirati ili liječiti određene bolesti.

Sonja Obšivač bavi se pčelarstvom od 2011. godine. U listopadu 2017. počinje svoju edukaciju u školi apiterapije pri Čebelarskoj Zvezi Društev Maribor, a certificirana je u studenom 2018. godine.


Otvorenje izložbe i predavanje održat će se u utorak, 5. veljače 2019. u 18 sati, u Gradskoj knjižnici Novigrad-Cittanova. Ulaz je slobodan.Mjesto održavanja: Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova

Organizator: Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova i Udruga pčelara Bujštine

Web: http://www.knjiznicanovigrad.hr/hr/

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.