Događanja


Otvaranje turističke godine 2020 - Explore Novigrad-Cittanova

13.06.2020. /// 10:30 h


Potaknuti trenutnom situacijom, uzrokovanom koronavirusom COVID-19, zbog koje je i turizam na trenutak zastao, te su brojni sadržaji, atrakcije i smještajni objekti ostali bez gostiju, Upravni odjel za turizam Istarske županije je odlučio pokrenuti ovu inicijativu za oživljavanje turizma u Istri. Pozvali su sve ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na području Istarske županije da se uključe kako bi turističku ponudu učinili dostupnijom svim građanima i posjetiteljima Istre. Uključeno je preko 50 sadržaja koji će na raznim lokacijama diljem Istarske županije u subotu 13. i nedjelju 14. lipnja 2020. ponuditi svoje usluge besplatno ili po upola nižoj cijeni.


Novigrad-Cittanova se inicijativi pridružio programom pod nazivom “Explore Novigrad-Cittanova”. Uz vođeni razgled grada, očekuje vas posjet Muzeju-Museo Lapidarium i muzejskoj zbirci austrougarske mornarice Gallerion te panoramska vožnja brodom. Za one avanturističkog duha tu je i vožnja quad vozilima, a za ljubitelje dobre kapljice posjet vinariji i degustacija vrhunskih vina!


Explore Novigrad-Cittanova ponudu pogledajte OVDJE.


Info & Booking:
Turistička zajednica Grada Novigrad – Cittanova
Mandrač 29a
Tel.: +385 (0)52 757 075
.(JavaScript must be enabled to view this email address)


Na stranici https://www.istra.hr/hr/turizam2020 objavljeno je 50-ak promotivnih ponuda iz cijele Istre.Mjesto održavanja: Novigrad-Cittanova

Organizator: TZG Novigrada-Cittanova

Web: https://www.istra.hr/hr/turizam2020/47?fbclid=IwAR0zUMMDHzH0W-rA6inJVXxPT7G9KOEGb6-hJ39UFTFtvMp5CxhsyKS7AfY

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.