Događanja


Izložba: Kristal & More

14.07.2017. /// 21:00 h


Majstorska tradicija izrade ručno rađenog kristala, tradicija je Staklarne Rogaška iz Rogaške Slatine (Slovenija) koja se njeguje već 350 godina. Na izložbi će biti izloženi različiti radovi od staklenog kristala, od onih najstarijih, do onih koji su umjetnički radovi i nisu za komercijalne svrhe.

Nakon otvorenja izložbe graverka Anica Trunk pokazat će umijeće graviranja staklenog kristala, a ženski studentski zbor Filozofskog fakulteta u Ljubljani nastupit će u atriju Muzeja - Museo Lapidarium.

Od 15/7 - 17/7 u Muzeju - Museo Lapidarium održavat će se prezentacija graviranja stakla pod vodstvom Anice Trunk od 11 do 13 sati te od 20 do 22 sata.
Ukoliko se zainteresirani odluče za kupnju jednog od proizvoda, graverka će moći ugravirati i riječ ili rečenicu po njihovoj želji.

Izložba je rađena u suradnji sa Staklarnom Rogaška i ženskim studentskim zborom Filozofskog fakulteta u Ljubljani, a realizirana uz podršku Grada Novigrada - Cittanova.

Više informacija o izložbi možete naći na www.muzej-lapidarium.hr i Facebook stranici www.facebook.com/MMLapidarium/.Mjesto održavanja: Muzej Lapidarium

Organizator: Muzej Lapidarium

Web: http://www.muzej-lapidarium.hr/program/u-najavi/

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.