Događanja


Informativna radionica o načinu prijave za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

06.02.2020. /// 18:00 h


Povodom najave skorog javnog poziva za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, Grad Novigrad – Cittanova u suradnji sa stručnjakom za EU fondove i dugogodišnjim konzultantom g. Simonom Ferjucem iz firme Tetida d.o.o., organizira besplatnu radionicu za sve zainteresirane građane.

Na radionici će građani moći dobiti informacije o načinu prijave na najavljeni javni poziv, što je sve potrebno napraviti da biste dobili bespovratna sredstva i koje aktivnosti možete sprovesti.
Radionica će se održati u četvrtak 6. veljače 2020. s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novigrada–Cittanova, na adresi Veliki trg 11.
Radionica je besplatna, otvorenog tipa i svi su dobrodošli.

S obzirom da je proteklih godina interes građana za ulaganje u energetsku obnovu obiteljskih kuća bio izuzetno velik, vjerujemo da će se i ovom prilikom građani javiti u velikom broju te Vas potičemo da na vrijeme krenete s pripremama.
Napominjemo kako će navedeni javni poziv objaviti i provoditi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU), a prema najavama datum objave javnog poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća planiran je za kraj ožujka ove godine.
Sve novosti i informacije o predmetnom javnom pozivu možete pratiti na stanicama FZOEU i resornog Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja na slijedećim poveznicama:
http://www.fzoeu.hr
http://www.mgipu.gov.hr

Više informacija o najavi predmetnog javnog poziva možete pročitati na slijedećim poveznicama:
https://mgipu.gov.hr/vijesti/uskoro-krece-energetska-obnova-obiteljskih-kuca/10575
https://www.glasistre.hr/istra/sjajna-vijest-istranima-otvorena-mogucnost-energetske-obnove-kuca-drzavnim-novcem-616708
http://www.novigrad.hr/hr/vijesti/novigrad_vijest/drzhava_e_sufinancirati_energetsku_obnovu_kua

Sretno s prijavama i provođenjem Vaših projekata!Mjesto održavanja: Gradska vijećnica Grada Novigrada–Cittanova (Veliki trg 11)

Organizator: Grad Novigrada–Cittanova

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.